Hú, de jól néz ki! :) Ezt majd én is kipróbálom. Milyen bor volt mellé? :)
Amúgy vicces, én is most indítottam egy másik blogot, ami receptes is, többek között. :) Csak még privátra van állítva, amíg kitapasztalom, mit hogyan szeretnék rajta.
Főzőcskéztem
Megbeszéltem magammal, hogy kipróbálok egy eddig számora teljesen ismeretlen receptet, barátosném ajánlotta, az alapötlet innen van.
Saltimbocca és répatócsni - á la Réka
A hivatkozásról elérhető a recept, de természetesen nem sikerült ugyanúgy különböző okok miatt:
- borjúhús helyett marha fehérpecsenyét használtam
- friss zsálya helyett szárítottat
- nem tettem magokat a tócsniba
- és köményt sem (mert elfelejtettem, hogy nincs, így nem vettem)
Téma: Főzőcskéztem
-
hóvirág | 2015.10.23
Re:-
Réka | 2015.11.06
Hihihi :)
Bocsi a késői válaszért... Nem kapok semmi emilt, hogy van hozzászólásom :(
Az a helyzet, hogy a saját házi borunkkal szeretek főzni, mert az nagyon finom :P Olaszrizling amúgy :)
Szerintem a fehér száraz illik hozzá, és semmiképpen nem fűszeres :)
Amúgy a kaja nagyon gyorsan elkészül, és érdemesebb kisebb szelet húsokkal próbálkozni, úgy még gyorsabb :)
Re:-
Réka | 2015.11.06
A másik blog is tuti jó lesz :) Mert nagyon jó vagy :) Én meg ritkán járok fel és írogatok, d most minnyá rittyentek egy színházi értékelést, mert felrobbanok, ha nem írhatom le.
Esetemben marad ez a sok vegyes téma, képtelen lennék a tematikus blogra - én szétszórt vagyok és mindig ahhoz kapok, ami épp akkor érdekel :D